Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima sličnosti sa našim političarima, ovaj stan od 90 miliona...
Kad smo kod odijela i odjece ja se vala u Azel France obucem za 100 km i je*o onda 50 centa za mene :)
Ide Mujo ulicom i baca novčić u zrak. Jednom ga ne uspije uloviti pa mu upadne u šaht. Misli se Mujo: - Vala, za ovo mi se ne isplati silazit' ... Dosjeti se on, izvadi još 5KM iz džepa, baci ih u šaht i zadovoljno zaključi: - E, sad se isplati silazit'!
;-) :-*
<3<3<3
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pa ne mogu da vjerujem. ovaj klix je postao poput cesta u ruralnim dijelovima bosne u hercegovine. padne rosa i odron na putu. cuj skromno zivi u stancicu od 90 miliona. jbt.
Hocu i ja ovaj skromni zivot sa stanom u New Yorku u vrijednosti od 90 miliona dolara.
Moji idoli su ljudi koji su ostali na zemlji i nako što se obogate, i ne zaborave na one manje sretne! Ko god može učiniti nešto za druge, treba to i učiniti!
Ne znam zašto se on reklamira. Ima sve što imaju i ostali imućnici. http://www.bornrich.com/mark-zuckerberg.html
A ne ko naši, zaradi koju hiljadu i ne poznaje nikog, odmah se ganja prestiž, a uglavnom su bez ukusa, sami kič i šund...
Više kič :)
Samo da kažem da kad bih imao njegovo bogatstvo da bih živio baš kao i svaki normalan milioner, i OPET bi davao na sve strane.
"Silicijskoj dolini..." hahaha bravo vi....
I ja gledam i kontam... Jesu mislili na Silikonsku dolinu ili?
"Pojam "Silicijska dolina" nastao je zbog velikog broja tvrtki visoke tehnologije u regiji, a dolazi od kemijskog elementa silicija koji je osnova za izradu čipova."
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dovoljno je rec da Golfa vozi. Pa taman da je Golf 16.
JA nemam za kifleee
imas sada u pekari kruh za poslije mozda ima i kifli :D
pa sta onda jedes? da ne razvijas pite :P
ma on je samo piun. ko njega kontrolise i planira svaki njegov potez to mozemo samo nagadjati...nemamo mi pojma sta se desava
ja mislim da njega kontroliraju politicari iz BiH. i da oni zapravo cijeli svijetski poredak kontroliraju i da su oni svi masoni.
OPLODI ME ŠEČERNO BRDO
Skromnost je vrlina ...