Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar je nole nemojte zajebavat'.. sjetite se poplava...
@kiseli kamen: More bit da si u pravu a more bit i da nisi.Pitanje:ko mu je najbolji prijatelj u BiH?? Da ti pomognem:čovjek je rođen u Bakincima kod Laktaša,po zanimanju profesionalni velikosrbin i predsjednik jednog entiteta?Proguglaj malo njihove sastanke u B.Luci i onda pokušaj dati pravi komentar.
Novak je odličan teniser, fin momak, ali ima loš imidž jer ima najgore navijače na svijetu! Zbog toga i neutralna publika navija protiv njega širom svijeta, čak i na turnirima koje je više puta osvajao i gdje bi trebao biti ljubimac. Nikad neće biti ni do koljena Federeru i Nadalu.
nece biti do koljena ali ce biti preko glave obojici uskoro
Nije uopće smiješno.
E jes ga skino.....hi
Nole je odličan teniser jer mu porodica štuje sva tri Isusa. Otac se moli Allah-Isusu, kreatoru našeg svemira, majka se moli Isusu Nazarećaninu, polubogu koji je prije 2015 godina bio na Zemlji, a sam Nole se moli Isuseku, bogu-duhu koji vodi svoje porijeko iz južnoameričkih spilja. I hvala svoj trojici mi na Balkanu imamo Gospodina Patrona, njihovog glasnika.
nosonja !
Nole je seljak obični
eto ti si seljak, seljacino jedna
imitiranje žene koja stenje dok udara lopticu reketom... kako to nazvati? humor?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trebao je preklat kojeg civila, tek tad bi u potpunosti imitirao četalja
KRETENU
hvala, trudim se