Nastavak komšijskog rata
0
Hrvati prišili ljiljane na slovensku zastavu
Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eee,evo prilike da se javim katrin,neka dijete ostane tebi,meni netreba,a para za alimentaciju nemam,ono je bilo sam za jednu noc,i najbolje je da me zaboravis,nedaju mi na granici vise u sloveniju jer sam radio na crno...katrin,ako ovo citas imas pozdrav iz Bosne od svog Bosanaca,cuvaj mi janeza i kada poraste pricaj mu o meni...zbogom..
Kad se djete u Bosni rodi odmah gleda u pravcu Slovenije jer tamo ce raditi kad malo odraste. Kad se dijete rodi u Sloveniji odmah gleda u pravcu Bosne jer tamo mu je TATA!
Slovenci? Mozda Bosanci!
Ljiljan u hrišćanstvu simbolizuje čistotu i časnost i stoga je simbol Bogorodice. Tri latice ljiljana se dovode u simboličnu vezu sa Svetim trojstvom.
Odlično jedan\"veliki\"Srbin Rašo prihvatio Grb sa LJiljanima kao grb Bosne i Hercegovine.
Zaboravih,šta koga briga šta predstavljaju po tvom tri ljiljana na ovom grbu ih je ŠEST,dakle šest zlatnožutih ljiljana, Lilium Bosniakum (čini mi se da se tako otprilike kaže)na latinski naziv te biljke koja se može naći na planinama Bosne i Hercegovine.
Naravno da prihvatam grb srpskog kralja Bosne Tvrtka Kotromanića.Uzeli ste srpski grb vladara koji se krunisao u srpskom manastiru.
Rašo ,ako je hrišćanski grb prihvati ga i ti, drugo,to nije Grb Muslimana to je Grb Bosne i Hercegovine.
sr.wikipedia.org/sr-el/ljiljan
sr.wikipedia.org/wiki/Љиљан_(хералдика) Evo Bošnjaci pogledajte šta ljiljani simbolizuju pogotovu tri ljiljana zajedno.
...na Rasu! Morate da shvatite da je njemu ovo svakodnevna terapija. Ustvari, udrite dobro (naravno verbalno) po njemu. Bez ovog pluvanja i vrijedjanja je on izgubljen!
Rašo jesi to opet urin pio?
e srce slatko jesi neobrazovan, glup i mozga ispranog, ali brate sakrij to ne moraju svi znati... guslaš gluposti...jadan si.
a tebi mora da su ovi ljiljani nanijeli dosta jada pa se ovdje bez razloga kofrcis!? MARS BRE NEGDE TAMO DALEKO!
Pridružio bih se komentarima koji kažu da bi ovo mogao biti prijedlog zastave BiH.Tačno jedan kompromisan prijedlog tri boje postaviti u recimo neutralan raspored i grb sa ljiljanima na sredini,zašto ne.?