Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Armani Hodža
Meni je ovo sasvim OK. Čovjek je preživio tešku bolest, mlad je, ima hobi i bavi se modelingom. Častan je i to posao, nije kriminalac. Nečasno bi bilo da u svom medzlisu govori ljudima da moraju glasat za Bakira Izetbegovica i SDA, kao sto to mnoge hodže danas rade po džamijama ovdje kod nas.
@Edin97Zenica pa i ti govoris da ne treba pa ste kvit. Hodyin glas i tvoj pred zakonom je jednak. Hodza kaze i da moras obavljati 5 molitvi na dan pa ga malo ko slusa. Tako da pricas bezveze
@ZvrkMali - Ti ne kapiras bas najbolje. Nije poenta u tome hoće li narod poslušati hodže, nego u nečasnom djelu sto hodže urade. A činjenica je da svakih izbora hodže po džamijama vaze i govore ljudima da glasaju za Bakira i SDA. Malo je reci da je to nečasno, već i degutantno i na granici je kriminala. Ovaj mladi hodža se bavi modelingom, sto je milion puta časnije od onog sto ove "SDA hodže" rade.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mashallah 🥰👌😘🇭🇷
Ja Hodže i gov**a.
Tacno sam ostao zatecen
Lijepo. Islam nam ne nalaže da izgledamo kao gabori, a većina tako tumači.
Islam nalaze da se razlikujes od nevjernika pa i po pitanju oblacenja.
Nigdje veze… jeli ovo onaj ili je drugi sto je istjerao zenu na ulicu a doveo kuci šokicuw???
to je taj
Čime se bavi hodžinica?
Uh, upravo izgubih abdest.
Da li otklanja sihire? Ja bih ga rado posjetila hihihihi...
Da ti istjera zlo i ućera dobro jelde
E svasta
Katastrofa
A nije katastrofa primati platu za obavljanje pet dnevnih namaza? Nije katastrofa uzeti novac za predvođenje dženaze namaza? Nije katastrofa imati cjenovnik za ukop umrlog i naplatiti salavate 20KM?
Ovome bi svaka na rukju otišla
De mogli ste bar promjeniti hrvatske riječi i ubaciti naše, ako ste već preuzeli članak
Koje hrvatkse a koje vase rijeci?
Radi hodža sve sto vole mladi ,samo bez javašluka
Tobe ya Rabby i ovo da vidim, ja hodze i meraka