Počela istraga
0
Hitler na dječijim kartama?
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad bi naše domaće zloće ljepili na karte, trebalo bi nam najmanje 5 špilova...
I DJECA TREBA DA ZNAJU KO JE BIO KO... U CEMO JE PROBLEM? SAD CE S.R.B.IMA I SR.PS.KOJ DJECI BITI ZABRANJENO ZNATI KO JE BIO I STA JE RADIO I KAKO JE IZGLEDAO SL.O.BO.DA.N M.I.LO.SE.VIC??? I TREBA DA ZNAJU KO IH JE PREDSTAVLJAO I KOGA SU IM RO.DI.TE.LJI IZABRALI DA IH VODI I DA NIJE SVE HOCE LI SE BARBIKA VRATITI KENU NEGO DA POSTOJI I DARK SIDE!!! s t.im da je hi.co bio di.ngo.spo a slo.ba sv.inj.a (hehehehhehehhehehhehehhehehhehehheh)
VIDI SE KOJE BIO MUSLIMAN CISTA DUSA I JA MU DAJEM 10
SADAM JE NA OVIM SLIKAMA NAJ LJEPSI CISTA 10
\"koje igrači pokušavaju da prokupe od protivnika. \" PROKUPE? PROKUPE??? Ke?
nasi lopovi nebi mogli stat na jedan spil karata hahahhahah
Licno i personalno ih volim, obozavam i mogu vam reci dok su vladali i bio je zivot interesantan. Ja bih samo objesio ljude koji spominju Milosevica, Karadjica, Plavsicku, Dodika, Covica, Ljubica itd itd to su zlikovci a ne jedan Hitler koji je bio legenda i znqao sta radi.
nije, pošto ti je natezo staru pa ga nisu mogli uslikati :D
PA, ne sekiraj se ti ko ce nasoj djeci objasniti. Znaju oni odlicno ko je ko
sto nema onda i bin ladena???? :P
Jeste vidjeli kako kod njih odmah pokrene se čitava istraga zbog Hitlera na sličicama..a koga briga za nacističke simbole u Lištici ?! To se kod nas nagrađuje, a ne kažnjava.
a pustite djecu da se igraju :) bolje da se \'vako igraju nego da pucaju po tramvaju ! :D