Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako da pristupim ovoj vjeri, mozel preko Jehovinih svjedoka?
Let2 ja vjerujem u Boga,ali isto tako vjerujem da je šup.k žešći
SPC i popove proglasiti havy metal bendom, oni su mi ko ZZtop. Kacabanda vladika i poatrijarh, strasno, mislim da on vjeruje u krme da je bozanstvo.
@why not U ŠTA TI VJERUJEŠ J.E.B.O te otac glupi. GLUPANE JEDAN NEPRODUHOVLJENI,BOLJE OBUCI TE SMRDLJIVE ČARAPE I TRENERKU i TRK U KLADIONICU.
@why not i @zasto ne Mislim da se radi o istom liku i svima ostalima koji govorite lose o religiji. Izvolite, prikljucite se. Neka vam izuzetno inteligentni OZZY Osbourne bude uzor i kao covjek i kao otac. Zelim vam da imate djecu kao i on i onakav mir u kuci kao sto ga on ima. Ne dirajte islam i ne spominjite ga u bilo kom kontekstu.
jao majko moja, hajd sto sam taman ja mislio da se dobro istresem, ali kad sam komentare procitao... oooo, pa ja sam odrastao na metalu, ali je ovo previse...ali stvarno. zasto se sve sto je dobro mora tako...ma nebitno. @nermine: ne rise Sijedog ti starca!
masoni. FUJ!
Pa znas ono... Bog, Alah, Zeus, Djed Mraz, Alija Izetbegovic... Kako ga vec zoves.
super, samo nek nije turbo folk religija
Majmune kakav sijedi starac????
Kad ljudi mogu vjerovati u gluposti da čovjek hoda po vodi, da grmlje gori, da djevica rađa, da lav u kavezu kaže \"alah\" ili da neki sijedi starac s bradom sjedi negdje gore i kara ljude, zašto i ovo ne bi moglo?
ovo je stara vijest
kad moze islam, moze i ovo komotno !!! ovo ce pridonijeti miru u svijetu, za razliku od ovih bombasa....