Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako zna da je sretan, hahah??? Možda je nadrogiran od farbe....
Ovo spada u maltretiranje psa. Umjesto sto ga tretira ko insana, bolje bi joj bilo da ga izvede medju dr pse i pusti da se nauvi ponasat kao pravi pas, da trci za dr psima, ganja loptu i trci bez tena na sapicama. Mong-ovi koji nabavljaju sitne pse nikako da shvate da su kupili psa, a ne dijete, i kad njihov pas napadne drugog, jaceg, jer ga nisu znali naucit kako da se ponasa, onda im je svako kriv sto je pas zavrsio na rekonstruktivnoh hirurgiji.
...nikad nisam skontao zašto onaj sitnež od pudlica laje na vučjake, tornjake, haskije, samojede...ma na svakog većeg psa...ubi se lajući, od zemlje odskače...
ovi psi su po prirodi pravoooooooo umiljati i drustveni, a svaka vlasnica se prema svom psu odnosi kao da je dijete bio on mali ili veliki. ja imam dva psa i izemdju ostalog jedan je njemacki spic (isto kao ovaj mali blesan sa slike), i bio je i drustven i igrao se sa drugim cukama dok ga od jednog kretena nije rot razderao i jedva ziv ostao, sad naravno nece ni da pridje drugim cukama. pas je onakav kakvim ga vlasnik napravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Od čega li je boja.
na biljnom bazi. jedino što ne rekoše koje biljke :))
Znači boja marke Marley.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...živi semafor koji laje :)
Kakve budale. Na psa ne utiče njegova boja, može eventualno da utiče miris koji boja ima.
...vjeruj mi, miris taze roštilja najbolje utiče...rep i uši k'o antene, oči ko bixenoni, a odskače k'o loptica - skočica...na 100m i usaina bolta prešiša :))