Berlin, Frankfurt i Dusseldorf
0
Goli demonstranti protiv skenera na aerodromima
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podpisujem. Imaju sve informacije o nama od tezine i pritiska do milogboga. Sada hoce i scan citavog tijela. Ovo je urota. Zivi David Icke.
samo se vi zezajte dok nam oduzimaju i ovo malo ljudskih prava sto je preostalo. stvar je principa, meni ne smeta da idem na nudisticku plazu, to je moj izbor, ali mi smeta da me skeniraju na aerodromu protiv moje volje! poneki se avion srusi sam od sebe, poneki srusi suicidalni bombas, sta se tu moze, to je rizik letenja avionom! 100% sigurnost je nemoguca, na aerodromima vec postoji jako osiguranje, mozda bi bilje bilo da fbi, cia i ostala bagra malo bolje saradjuju sa svojim medjunarodnim kolegama, posto su u vecini slucajeva dosad imali informacije da se nesto sprema, a i ovaj zadnji terorista je bio na njihovim listama. takve nek skidaju i pretresaju do mile volje, pustite normalne gradjane na miru!
dajgle kod ovog specijalca desno, sto ih prati, face, kao da jedva ceka da neko nesto uradi pa da ga razbije :D
ova dvojica dugokosih su mljac...i ja bi s njima protestirala :)))
smeta im da ih skeniraju do gola, a ne smeta ima da takvi pune novine i portale...glupi narcisoidi
@bulsit nick ti je pravi, prilagodjen komentaru... boga ti mani me se tih sranja o tome da li je kome sta sudjeno ili ne.... matere ti... sto mrzim ta opsta mjesta. ti hodaj po cesti nikad ne gladajuci ni lijevo ni desno nego ako ti je sudjeno bit ces ziv.
Ja sege! Ovi su totalno zabrinuti da ih ko ne vidi gole..heheheheh Ali slazem se, ma daj, jos malo ce ljudima poceti roviti po svim mogucim \"supljinama\", pa dokle ovo? A to je sve da budale sto vise isprepadaju, \"brain-wash in action\", pola nema nikakvog osnova, ali sjedi narode kod kuce, tako ces manje znati, a media ce te filovati lazima.. Ma sranje!! A ovi su legende, nego kontam, uh, mora biti nezgodno na biciklu bez gaca?!
koji su ovo pacijenti, to je nevidjeno ... kao boje se za privatnost prilikom skeniranja, a hodaju polugoli ... lijepi Hitler!!!
Ma ovo ti je ista ona skupina iz Svice sto hodaju goli po planinama i fol voze bicikla goli,pa im se ponovo ukazala prilika da se razgce ,a oni jedva docekaju. heheheheh
Radije bih mrvicu vecu vjerovatnocu da poginem nego da se prava ljudi stalo smanjuju. Dokle ce ovo ici? Sve se ima manje i manje prava i sve vise ogranicavajucih faktora. Ne zelim da iko sa mnom ili bilo kim postopa ovako kako predlazu.
@True ako ti je sudjeno da ne sletis ziv, nikakvo te skeniranje nece spasiti... a bombaskih napada ce biti, skenirali raju, ili ne... Prema tome... sve je to nigdje veze...
Ovo su samo oni papci koji ne putuju ni biciklom a kamo li avionom. Boli me k.... kako ce me skanirati dok god znam da cu ziv sletiti.