Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba li ti radnika?
rodila teta šemsa <3
šemsa, fakat ti ovo "silovana" nije nešto, daj mijenjaj to u bilo šta drugo...
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
dok dječurlija i omladina na zapadu šljakaju od ranog djetinjstva (da s euče kako je teško zaraditi larado), kod nas prdonje od 35 se i dalje grebu od penzije staraca da popiju kaficu u vatri i budu "viđeni" :)
Uzme od staraca i umjesto da im vrati kusur on, naravno, ostavi bakšiš, da bi bio još viđeniji :D
Nije ni jedno ni drugo normalno....gdje je pravo na djetinjstvo!?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"vidi cune prava pijonirska"
Jao kako sam vise sita nasih pametnjakovica,genija,vucibatina i lezihl***vica...kako ste samo tako pesimisticni ....pa kakve ima veze sta radi dijete...HALOOOOO....to je samo dijete i ako je pametniji od svojih vrsnjaka pa je prepoznao svoju vlastitu zabavu ili ideju u tome pa sta ima veze?jeli stetno? ili je bolje kao kod nas da se pucaju na svakom cosku sa 13 godina pa sa 14 bacaju bebe po kontejnerima ili puse travu i drogiraju se ili jurcaju maloljetni babinim autom ili lome sve sto nije zabetonirano u ovom gradu od agresije???...pa vjerovatno su nasi roditelji puno pametniji i bolje odgajaju od svih drugih na svijetu zato nam je drzava krcata omladinom prve lige (cast izuzecima)...genijalcima,odgojenim,kulturnim i mirnim...svi zvijeri za karijere....dajte vise ne serite svi muka mi je od tolike negativnosti...imam sina i sta god u zivotu odluci i sa koliko god godina u smislu neke poslovne ideje ili umjetnosti ili sporta ja cu ga podrzati da bude sve sto zeli biti i boli mene k.... onda za negativcima okolo ...mogu evtl. naletiti na jako zajebanu mamu...
i kad ga sa 15 strefi srcani, sta onda..... e moj debeljucko.... :-)
To mali!
bravo za malog direktora.
Idi mali na livadu igraj se, okani se fotelje, ugojio si se previse za svoje godine
Bjezi mali, nisu ti ni zubi ispali...
🐼
Što bi u narodu rekli starmali.
čuj genije kod nas djeca sa 5 god na ulici prose to ti je država............a klijenti su svi....
nije to nista, ima i u Palestini 9-godisnjih sehida pa se ne hvalimo ... mizerna anglocionisticka propaganda, fuj ! Allah je najveci !
Kakve su ovo gluposti? "Genije iz Kentuckyja" , "Desetogodišnja direktorica marketinga"? To sto su mu roditelji neki debili koji mu otimaju djetinjstvo, ne znaci da je genije, nego da je nesretni mali djecak koji lici na pedesetogodisnjaka.
Kuda ideš ludi svijete ???? Pa kad će malac klikera i lovice igrat ???? Yebo vas vaš biznis više !!!!
Eki, lovice? I deda ti je lovio siguran sam Cuj lovice
mali ima da izgori do 12ste...kao sibica
Šta zna dijete šta je milion dolara. Bujrum, evo mu i naše tržište nek proda milion knjiga (ako može).