Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zao mu je sto se ni klinci, vise ne igraju partizana
...istorija i njeno poigravanje sa masama. kad se igralo "ta-ta", do 90-ih, niko nije htio bit "švabo". sad, kad bi se još igralo "ta-ta", niko nebi htio bit partizan. svemoćno ideološko ispiranje mozgova, ideologija jača od dupeta kim kardašijan.
tad im bili japanci negativci, sad ganjaju muslimane. oni koji su 41e isli u osnovnu, su isli po hitlerovskom rezimu, ako ne grijesim?
Znaš li što ću ja postati kada odrastem, za tvoju ljepotu, svijete? Ja kada odrastem jako veliki, ja ću postati dijete. Najljepše je kad odrasteš, a ostaneš dječji stvor, pa svi misle da si velik zato što si profesor. Što si doktor od imena, stručnjak za rakete - a ne znaju da si velik zato što si dijete. Možeš biti pilot, rudar... slavni pisac knjiga - djetetu je svaki pos'o lagan kao igra. Ma nosio ja u glavi i sve fakultete, kad odrastem jako velik, ja ću ostat' dijete.
@Ocean ... :)) je s' vidio sto je pini pametnica? :)))
@Ocean .... :))))))
Kad sam ja bio mali ,14 godina ,načera te babo u šumu izvlacit 5 m drva .Nema se vraćat dok se sve ne sasjeće i poreda.Mi smo ti spavali po 5 dana pod šatorima i sva drva ko konji na leđima izvlačili,sine moj,a tamo sa planine sve vukovi zavijaju....Eeee moj momak.,mene su ti mater i otac gonili da kupim sjeno po tuđim nijivama,vele sevap. Jedanput dolazi komšinica i vidi tamo ispred kuće hrpu drva a niđe tragova ,pa veli mater :E Nusreta vidi kolko drva a đe ti konj. A mater uperi prst
u me
Eh kad se sjetim 6000 godina prije nove ere izađemo iz pećine igramo se u šumi gađamo toljagama onda nas stara zovne na pečenog sabljozubog tigra to su bila vremena a ne ono stari Egipat samo u piramide gledaju
@_xy_ hahahah Orginalno. ;-) E to su vremena bila. :P
djeca i treba da se igraju ali neznaju nema ih ko nauciti
Eh kad se sjetim cetrdeset i prve godine
Ovako smo i mi, segu-megu su nam dopuštali jedino nedeljom, između vijesti :D
@lik5 Vi više volite noževima.