Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce pokazat anatomiju mozga kod nasih politicara, siguran sam da bi bili zateceni zatecenim.
@JahacMagle2019 Ne bi bili zateceni jer nista ne bi mogli vidjeti...
Zašto političara? Valjda anatomiju mozga bijednog naroda, odnosno glasačkog tijela. Nisu političari krivi već mentalitet zaostalog i pasivnog naroda. Oni pametni, vide kakvu stoku vode i onda ih samo udaraj po ušima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam što je ovo mnogima čudno? Ovo je sasvim normalna stvar!
Nisu mišići nego žlijezde.
zmajcek mozda im je prvobitni obrazovni sistem pun mana, mislim na osnovno i srednjoskolsko obrazovanje. Ali sto s tice direktno ovoga, medicine, mnogo su superiorniji od ovog naseg "komunistickog" sistema. Znam jer sam iskusio oba sistema medicinskog obrazovanja
A gdje su silikoni ?
preliijepo!!
Ne znam za vas al ja sam ga dva puta bacio na ovu sliku.
Fuj
ovaj klix je bas za debile... kad god dodjem ovde uvjerim se u to
volim cvijece :)
Fuj, ovo ja dojim....
Skalp
aaaa znaci tako to izgleda iznutra,vidis meni uvijek izvana bilo bitnije