Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predivno
\"Taman nakon sto je Hass-e stavio svoj vide objektiv u stjuardesin desni guz, ona se trznula i okliznula o njegovu kravatu sto ga je privuklo prozoru i tako, padajuci prema patosu aviona isukao je svoj digitalac po zadnji put te veceri, i svojim refleksima bengalskog tigra i ostrim sokolovim okom uslikao patke kako poziraju u obliku patka koji sjedi\"! uvjek mora biti dramaturski zaplet \"taman kad je sve zavrsio, okrenuo se po posljednji put\"... Ovo je hase pustio par sarplaninaca na daljinsko upravljanje da napravi oblik da bi mu fotka dosla na naslovne strane ovakvih portala. :)
fake!
izbrisali komentar, jer sam napisao da je ovaj fotograf veci blefator od SD P-a .... hahah Svaka vam dala, jedini izbrisani komentar :)
Subhanallah!
@ krava Ne vrijeđaj životinje, možda nisi svijestan da su ljudi u mnogo slučajeva u velikom nivou ispod onoga kako razumije životinje. Allah je najveći
dvije rijeci:kravlje ludilo
Ovo je stara slika, vidio sam je prije barem 3 godine
cak i ptice odaju na neki nacin zahvalnost kako se to moderno govori majci prirodi tj. Allahu....flamingosi prave ove oblike vec godinama a mi to tek sada skuzili...
Vidi, ima i kljun :D
eto bash.....
ovay veci blefator od nas ... ccc
hahahaha tipicna montaza