Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
500 miliona indijaca zivi od jednog dolara po danu, zive pored kanalizacionih odpadnih voda, zive pod kartonima na raskrsnicama, umiru na plocnicima.....a indijski mogul ....
gledaj gamadi, yebo ih Ganges prljavi.
firenca za vešanje
umorila se dusa od skrtarenja pa se moro na necemu istrest
krkanluk
Oženi se i nas Meho.
http://www.timesofisrael.com/in-post-war-bosnia-jews-celebrate-450-years-of-survival/ Ko o ćemu vi o Indusima u Firenci. A što ne pišete o jevrejima u BiH ! Oni za razliku od Srba bar ne kriju da su tu 450 godina ! “Here, [in Sarajevo] we feel very safe,” he remarked. U Sarajevo smo Sigurni, kaže Finci izraelskom reporteru !! Dakle manje islamskog terorizma mnego u samom Izraelu ! :)) “We’ve been here 450 years and our intention is to stay another 450. The flame of Jewish life won’t leave Bosnia,” said Finci. I zato hoćemo da ostanemo još 450, zaključi Finci !
Evo i gdje su pravoslavni U BiH U VRIJEME DOLASKA JEVREJA imali episkopate: U Sarajevu i Zvorniku. A što ne i Srbi ? Pa jer su pod nadležnosti iste Pečke patrijaršije bili i pravoslavni u Budimu i Ćustendilu, a Srbi nisu nikad kasnije uspjeli da osvoje i te gradove i proglase ih srpskim. A kako to izgleda u praksi najbolje se vidi u BiH nakon 1992. Gradovi sa prefiksom bosanaki odmah ga gube, a nekakvo Sarajevo dobi prefiks koji treba : Srpsko !! Čak ni Foča nije zvučala dovoljno srpski pa postade Srbinje a njoj nije 1565 bilo ni jednog pravoslavnog ! Eto to su ti transformersi svjetskog glasa !
@kuga Pa srbija i hrvatska imaju ideologiju da mijenjaju prvo demografiju pa geografiju BiH..historiju i cinjenice ne mogu, al ko jos za to mari.
danasnji arapi i indijci i jesu slicni po mentalitetu i cistoci.