Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..hahaha a ebo ma.jku nadjem ovu starku na fb-u i posaljem joj zahtjev za prijateljstvo i odbije me kaze ima previse prijatelja... a u pm pa nece me ni baba od preko sto godina HAHAHAHAHAHHAHAA i sta onda raditi sa ovim od 20 :-D
denzel* fulih ga ja samo tako :)
@@dizel Nema razloga za podizanjem tenzija. Dizel je sasvim dobronamjerno ispravio pismenog, greske se desavaju, dobru sugestiju treba usvojiti bez sitnicavog naduravanja.
A što ti kad si već toliko pismen da ispravljaš druge na počneš rečenicu velikim slovom?
Ova kad se rodila u Bosni su još uvijek živjeli samo Bošnjaci, različitih vjera i nevjera
Koje presseravanje neviđeno, slijepa i nagluha, garant je njena zelja da ima facebook.
ispravka - bez ovo "je". dakle, "onda se....".
@pismen da, ako se "izvinuo" da bi dohvatio nesto. ako je trazio oprosta, tj ispriku, onda se je, definitivno, izvinio. nego, sta kazu, jel mu halalila?!
Pise se izvinuo...
...kad glupavi "programer" odluči koliko neko može živjeti...kloc k'o i klixov admin...