Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovi "glatki" su nesto izmedju covjeka i pedera
ovaj peti garant hrvat xD
Glupost!
ulogovo sam se samo da kazem da sam na ovaj portal 90 % ulazio samo radi komentara... radi commija njegovih kopija ares_kane bosancerosa itd itd :D i sada kada ste to ukinuli definitivno vas napustam... odoh na avaz.ba makar su kolko tolko pismeniji od vas :)
@Tito Krivo ti je jer zbog testosterona imamo veci ku­­rac i zenska kojoj ne smijes da pridjes nas moze podsvjesno namirisati na kilometar kao plodne muskarce, dok tebe vidi kao drugaricu.
lasersko djeluje djelimicno ...... tj. toplinom umiri korijen dlake .... ali ne unisti totalno folikul dlake. Ali smanji dlakavost za 90% a kod ovih slucajeva na slici i do 99%. Trebaju manje jesti kokosja jaja jer od njih i dlaka se najvise razvija :)
nije bas ugodno al sta da se radi. ne znam koliko lasersko skidanje djeluje?
Mogu oni da izvode sta hoce ovo je odvratno,ovolike dlacurine,ne hvala...
O D V R A T N O
Meni se sve ovo pravo svida.
parmak si ti! "izgubljeni kodovi" nemaju naucno utemeljenje, to je pretpostavka, hipoteza. cinjenice su da odredjeni ljudi imaju vecu kolicinu androgena i receptora za iste, a opet su "normalni" i ne radi se ni o kakvom poremecaju! tupane! a ovo drugo necu pominjati, jer to govori o tvojoj logici i "pustinjacima", neki kompleks.
Parmaku, ne lupaj. Hormonski poremećaji su nešto sasvim drugo. A usput, jesi se upitao zašto pod uticajem hormona tako dlakavimo??? Da li bi dlakavili da u genetskom kodu nemamo davno izgubljenu inforamciju o krznu??? Umjesto što pametuješ, otvori oči i vjeruj njima, a ne pustinjskim knjigama koje su pisali pustinjaci pod uticajem narkotika.
@Tito izgleda da si ti zaostao u obrazovnom razvoju. androgeni hormoni, poznato!?
Nisu oni zaostali ni po čemu, nego je kod njih samo izražena evolucijska anomalija koju su naslijedili od dalekih predaka. Nažalost, neki se i dan danas ne mogu pomiriti s činjenicom da su nam preci bili prekriveni krznom.
njam njam
moj dragi je izdepiliran