Najmlađi Britanac u Mensi
3
Dvogodišnjak koji ima Einsteinov IQ
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj se mali samo nasmijao ps ne umije da korisi tastaturu ajnstajn
Ja bas sada ove sve komentare ispitivao, mjerio,racunao,studirao i NEMA SANSE da skupim 160 IQ od sviju vas ovdje koji ste komentirali na ovaj clanak. To treba ici pod rubriku Zanimljivosti a ne ovaj klinac.
Suplja prica,sa 12 sedmica je beba,kakva pametna beba nidze veze
treba dovesti ovog malog da nam rijesi politicku i ekonomsku situaciju u bosni
Sa 12 sedmica bio iznimno pametan??????????????? Meni ovo liči na pretjerivanje.
sigurno je mamica jako ponosna na svog sina.....
Ovo su lovacke prve klase !!!
aj kad se već pravi tako pametan, nek dođe vamo i nađe nama rješenje :p
@fsdfs - nemora on biti pametniji od drugih samo mu je Bogom dato da moze nauciti prije od drugih samo pitanje je koliko ce on to iskoristiti dzaba IQ ako nece raditi na sebi . .
Kad pocne gledat cure i njihove cice postace prosjecan ko i svi ostali muskarci.
Čak kad je imao samo 12 sedmica bio je iznimno pametan. objasnite @liberal pa čudno je to što je prije naučio bosansku abecedu nego engleski alfabet.
@HAH Šta ti nije jasno?
jel ko zna gdje se kod nas u sarajevu moze to izmjeriti :D
\"...a sa 18 je već znao abecedu.\" Kakvu abecedu ljudi šta je vama??? xD
zavisi, mozes biti genije u rijesavanju zadataka a da imas losu snalazljivost, rijetki su oni koji imaju bas sve, a onda obicno bude rasporedjena