Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
blago njemu pa ima sta ostaviti!! :-)) svaka cast!!!
Japanci su zasigurno prvi kada je \"ljudski moral\" u pitanju, dok su bosanci na drugome kraju te liste!
Ti si bre govedo! Nije vera za stoku ni predviđena ;)
Pa psuje ti jer i ti njemu ispires mozak necim sto njega ne zanima i u sta on ne vjeruje. Dakle, direktno udaras na ono sto on odlucuje vjerovati/ne vjerovati. Da ti pojasnim, ne soli pamet ljudima. Koliko se sjecam, vjera je nisto privatno, licno, sto covjek nosi u sebi. Zato, ako ja odlucim da vjerujem u ovu casu sto je gledam ispred sebe, to je moja stvar. Necu sigurno ostavljati komentare kako ce mi casa uvijek biti polu-puna umjesto polu-prazna jer ja vjerujem u nju! Drzi ti taj Islam za sebe. Koga zanima vjera, naci ce nacin gdje da se informise i gdje da diskutuje sa ljudima u istoj.
@@Istina ne psuje ni tebi niko ništa. ovdje ko fol demokratija, pa laprda ko šta hoće, samo vam smeta kad neko nešto kaže iz vjerskog ugla. jedno pitanje za tebe: ako si ateista i ne vjeruješ u Boga, zašto ga onda psuješ? zašto psuješ nešto što \"ne postoji\"?
Mani me r.e.l.i.g.i.j.e i b.o.g.o.v.a m.a.t.e.r.e. ti... Ima i medžlis svoj web, pa bujrum. Ne psujem ni ja k\'o ateista tebi boga tek onako, pa ne laprdaj ni ti o njemu uzalud...
Velika je dusa onog ko je ovo uradio, a usamljenost jos i veca. Svaka cast. A vi vjernici smarate tim religijskim papanlucima. Get a life.
@fatih NE samo duplo, vec: Oni koji imanja svoja trose na A.ll.ah.ov.om putu liče na onoga koji posije zrno iz kojeg nikne sedam klasova i u svakom klasu po stotinu zrna.-A A.ll.ah ce onome kome hoce dati i vise;A.ll.a.h je neizmjerno dobar i sve zna.(K.u.r\'a.n 2:261) Znaci sedam klasova x 100 zrna po klasu = 700x nagrada koju imaju kod svoga Gospodara i koju ce im On dodijeliti, bilo to na ovome ili na onome svijetu, to je opet do Njega, ali je bitno da je GARANTOVANA nagrada!
kod nas da ovako ostave nasao bi ih Komsic i uzeo sebi naravno...
vratit ce se njemu duplo!
P.i.p.o je to vec potrosio......
bosna ja sam sam i meni treba najvise...
i kod nas isto ovako...:P