Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jesu se vala usrali,moze im dugo bit
\"utjecaj CO2 na okenane\"?! Kakav supljak! Potplaceni naucnici, potplaceni mediji! Ne utjece CO2 na promjenu klime, vec SUNCE - sto je u medjuvremeno dokazano od Danskih naucnika. Samo niko nece da im objavi istragu jer treba prvo nabiti takse za CO2!! Fuck the NWO!!!!
Dal se grije ili se hladi? Hladi se... ne, grije se.... bolje reci, hladi... ustvari se grije ... ta klima. Ili se hladi? I sve su krive krave koje prde? ili nisu? Sta ja znam, ja sam naucnik.
Ovo kao na početku filma \"The World After Tomorrow\".
hm medijska kampanja \" globalno zagrijavanje\" samo nas kljukaju a te stvari su se desavale i prije :) ali mediji su cudo
Uspjeli smo sve spasiti. Tresem se i od same pomisli da smo na ovoj hladnoći mogli ostati bez šatora\", kazao je Martin Hartley pa narvno da se treses kada si gologuz istrcao iz satora na minus.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Pipo/114970478518469?ref=nf
dobro je naucnik istrazivao kada je led puko pod njima. hahahahahaha
Onda bi i ti s njm magla na kurs opismenjavanja, sta je to pogresno? Ili su u medjuvremenu ispravili u \'č\'?
mora biti da je naucnik zabijao ko medjed, pa se lafo iznenadio kad je puklo
niko nije povrijeđen niti je alat polomljen :)
lafo doručkovali...
dramatiććno , nema šta
Bilo bi zaista lijepo kada bi se novinari ovog portala napokon opismenili.. DramatiČan, DoruČak...