Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepa ideja, prelijepa poruka i prelijepe djevojčice.
Lijepo.
Super clanak, ali znam da nisam prvi koji je pomislio “Nije valjda mala Sebija!.” 🤣🤣🤣🤣
predivno ❤️❤️❤️
brwvo
Gdje je Aida tu je i nešto lijepo i kreativno, toliko nam treba ovakvih informacija. Stvarno ,možemo biti ponosni na žene koje su tema ove priče , neka ima je rahmet, neka ima je slava. Bravo za djevojčice , preslatke su..
Doktorica mala je prekrasna
čije su ovo djevojčure ?
Prekrasno. Divan način da i sami nešto naučimo. Djevojčice su preslatke. Svaka čast na ideji. ❤️
Konačno lijep članak! Preslatke djevojčice i divna poruka.
Vjecni rahmet i slava divnim zenama. Jeste da nam je nametnuto vise obaveza, ali imamo daleko veca prava nego prije.. Zahvaljujuci ovakvim zenama, danas smo neovisne i imamo svoj dinar, a zar ima ista ljepse od toga 🌹
Bravo, od malena treba uciti o ravnoprvnosti ... Sretan 8. mart!
Slatke su masAllah