Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ona je dzennetlija
Joj...jadnica...a baš je slatka bila...baš mi je žao...prežao..joj jadni njeni roditelji...:((((((((((((((((((((((((((((((((((((
BOZE SACUVAJ
:-(
@Ja @ AdnaN Gore je nebo a dole zemlja. Izmedju smo mi. Sve ostalo je irelevantno i nevazno jer ne utice ni na sto.
zasu tebra zasu
@Muslim - da li si imao seksualne odnose sa svojom kcerkom?
Tužno :(. Rahmet/pokoj joj duši.
veoma tuzno zao mi je stvarno...
srce malo:(nedao Bog nikome,nek pocivau miru dusa draga:(((
da joj bog podri vječiti rahmet i sve najbolje zelim njenoj porodiici... mali anđeo...
Bože dragi :(
Osim mog prvog posta pod imenom \"Ja\" u 15:18 svi ostali pod istim imenom su postovi nekog poremećenog maloumnika. Roditelj sam i imam kćerku malo stariju od umrle Elene zato me ovo toliko više pogodilo. A ovom maloumniku mogu samo poručiti neka mu Bog sudi za ove riječi kad dođe njegovo vrijeme.
Ja zaista ne mogu da shvatim koliki imbecil moras biti da se sprdas u vezi ovoga i pises ovakve gadosti kao ovaj \"Ja\". Neka mi neko pomogne da shvatim.
mali Andjeo