Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se igra?
Naravno, ako si povrsna osoba bez osjecaja za prave vrijednosti. Svi volimo imati love, ali one su tu za trositi. Srecu i zadovoljstvo ne mozes sa nicim kupiti. Ako nisi zadovoljan sa malim, sa vremenom neces biti ni sa velikim. Sve dosadi. Zdravlje ne mozes kupiti. Kad vidim kako danas klince odgajaju digne mi se kosa na glavi, sa pet godina ima svoj "pametni" telefon. Nije mi nista bolje nego ovo. Najvaznije je da vec od rodjenja savrseno izgleda i sto prije da upadne u sistem. Uskracuju im djetinjstvo, mastu i zdrav razvoj. Stvaranje sve vise povrsnog drustva. Naravno da treba nauciti klince da u zivotu nista nije badava i da sve ide po zasluzi, ali to se moze i da im se ne uskracuje djetinjstvo. Da se ne lazemo ja sam isto tip koji obozava modu, sminku i sve druge zenske gluposti, mozda cak i previse - ali prioriteti moraju biti postavljeni na pravo mjesto.
One night stand i alkohol su prihvatljivi? Ma daj matori, nemoj mi to ispravljanje. Budi ok covjek, sve ostalo vise manje. To me podsjeca na one fine djevojke, alergicna sam na njih. Jos kad onaj divni, neduzni osmjeh nabace - bljuc, svaka cast vama koji mozete to izdrzati. Ja tim osobama NE vjerujem, niti bi imala zivaca za njih, tko ce ti znati sta se krije iza tih vjecnih finih njeznih osmjeha. To za brak, zbog tog sam se kasno udala. Meni moj suprug nije stranac, vec najbolji prijatelj i ljubavnik. Sve je do tebe sta ces napraviti od zivota, ako trazis zenu koja je samo lijepa i fina, ne moze ti parirati - mozes takvo nesto i ocekivati. Umrijet ces od dosade i prestat ces je cijeniti, podsvjesno. To je ono o cem sam ti pricala, bolje ti je onda biti sam. Zao mi je tvog prijatelja, mozda u pojedinim slucajevima je tako. Ali nekad ti ni milioni ne mogu pomoci, niti ce sprijeciti da se razbolis. Jesi li probao sa prikupljanjem donacija ili tom slicno?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)