Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko sam samo puta vaza sa cvijecem loptom oborio.. Bilo je ono Ronaldinho,Ronaldinho.. bum tras.. crveni se obraz..
Sad za sad je broj 9.. eh sad da se na destci zadrzati bilo bi dobro.. sta znas mozda bude 80 kao u Milanu hehehe ;D
U moje vrijeme se govorilo Maradonaaaa, ili Van Basteeeen :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Slika 1, " mamice neću više nikad", a ova malena na drugoj slici, ima onaj pogled ko u crtaćima kad neko od likova uradi nešto zlobno, a to mu pruži zadovoljstvo.. Ove s blatom prekucale:D Kako ih kazniti na bilo koji način kad su ovako slatkiii, duše drage..:)
Nikada nisam uradila nesto ovako i bude mi sebe zao :( A nisam imala ni pola roditeljske paznje koliko ih imaju djeca danas, odgajani smo drugacije. Ne znam koliko vas ima da ste ovakve stvari radili?
hahaha.. vremeplov Okice zelene 21.04.2013. u 08:58 +4 E jest vam studija, pa valda se covjek sam treba borit protiv ovakve boli,malo je kljukanja tabletama je li?
Hihi gdje si ti zalutao:))) Ja sam jednom stigla do 2006 i ostavim komentar i poslije dva dana ljudi odgovore:))) trebalo mi je vremena da se do tamo vratim :D
Po cijeli dan sve sto radimo jeste kupljenje igracaka i svega sto moze dohvatiti. Kafu pijemo stojeci jer ako stavimo na sto sleti sve. TV nam redovno gasi i sve to u hodaljci. Jos nije ni godinu napunila nit zna hodati. Kako ce tek biti kad prohoda. Hajde ti ukori kad me ne razumije a udariti ne mogu.
Haha izgleda cemo morati.
A, slatki su... 😁
uhhhhh kakav zijan na slici broj 2 i prva pomisao zatečenog roditelja " o Bože prosvjetli me šta da joj uradim???? " hahahahahaha ;)
zanemarena djeca....
Ovo sa soljom mi ne izgleda kao "nestasluk"...izgleda kao da je izgubio ravnotezu i pricepio se,pa pogledaj te mu lice
Što ti je reć' odgoj...i onda kažu djeca ne slušaju, roditelji ne slušaju!
Mali vrazici :D