Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko je ovih sto se boje muslimana, pa se komentarima krijepe i tako svoje strahove riješavaju...... joj jeste j.a.d.n.i. s.m.r.a.do.v.i. jedni.... kakv da je clanak uvijek muslimani, muslimani kako ste gl.u.p.i. zar smo vam toliko zanimljivi...m.r.š s muslimanskog portala g.u.b.e. jedne jaki ste na rijecima al zato na dijelima čuča mozak vam g.l.u.p.i ret.ardir.ano iskomplexirani j.e.b.e.m.
samo dudlaj kralju
Nebeski narod (bolesni narod) samo misle na dudlanje k**** kad vide djete
Nebeski narod (bolestan narod) samo misle na sisanje k**** kad vide djete
Ma njima je pencilin 1389 Kosovo polje i kolac :)
Romul i Rem
Malo za moderatora dječaka ne doji krava, vec dječak kravu....
Da smo za ismijavanje, ne bi se ti bavio nama jer vi nama vi ni u jednom segmentu niste interesantni!! No, što je zacudjujuce, da ti skrenem pažnju: - Pravi ste sizofrenici. Idi ba, bavi se sumarstvom to vam extra ide. Šumadijo!!!!
@Srbo Ovo ti je 10 lajkova od mene , kad me fino nasmija :D.
mali sisa sisu, uz to je rodjeni budist, a tebi je nick bas nekako odgovarajuci
uuuu kolje ti ljubim ođo da sisajem moju Milojku dobro je se napasla OĐERA ovamo
a šta kaže kravica na sve to ?
U ratu dok sam zivio u štali,siso sam sve sto je imalo sisu
\"Dječaka iz Kambodže umjesto majke doji krava\".....kakav je ovo naslov?.....Trebalo bi u naslovu stajati\"Dječak iz Kambodže umjesto majke doji kravu\"...a ne krava njega:S
kad poraste bice Dodik II
inteligentan si ko mladunce grenlandskog tuljana ...
Civilizacija! Ej djede, djede kao je dijete uopce zavrsilo pod kravom!