Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djecak za primjer!
skidam kapu.....................
mali ides li ti ikako u skolu :)
Mali heroj. :)
A potrosio 50 000 obilazeci svijet.
Da si bogdom mali posalao te pare-novce djeci u Gazi da ne uce na evropsko-americkim rusevinama pod vedrim nebom,citam juce evropljani se zgrazaju na ucenju u onom ludom kalifatu nema darvina i njegove teorije a ne zgrazaju se nad djecom iz Gaze sto im cionisti unistise skole pa moraju ucit pod vedrim nebom i na rusevinama skola,toj ta demokratija licemjerna na pola kad mi se svidja demokrata sam a kad nesvidja zazmirim sramota za civilizovan svijet.
hebiga jarane men 75god ja zaboravio srpski pisem i pricam bosanski.
4 komentara bez nacionalistickih predznaka, ne valja :) mora da je bosnjak, mozda srbin? ili hrvat? PS nema 10 komentara bez nacionalistickih, ne dozvoljavamo :)
I na karju mu ostane 10 eura dok plati avion/voz/brod i hotel gdje će spavati. Svaka tebi čast.
Bravo mali.
Nikola Tučak