Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA SAMO DA BUDE POZNAT I DA MEDIJE PIŠU O NJEMU I NJEGOVIM RODITELJIMA
MENI STE ZNALI POST OBRISATI RADI NEKE GLUPOSTI A OVAJ AKADEMIK MAMU MU J*BEM VL@SKU U PO CM@RA NEOPRANOG SVAKI DAN REDOVNO VRIJEDZA I PLJUJE MUSLIMANE ISLAM I VJERU A VI TO TOLERISETE I NE CENZURISETE NJEGOVE POSTOVE. ZATO J*BEM VAM MAMU MODERATORSKU ZAJEDNO S AKADEMIKOVOM MAMOM, AKO SE MOZE NAZVATI TAKO BICE KOJE JE RODILO TAKVOG IDIOTA NEMOJ DA NEBI KO STA ZAMJERIO
Nisam vise Sakib, sad sam Sakiba! Dohako sam vam!
Jeste vala bolesni sa komentarima.
JA SAM PRAVI AKADEMIK A ONAJ GORE LAZNJAK JE OBICNO SHUGAVO IZMETSLAMSKO PASCE KOJI JE DRZAO REISA CERICA ZA SPOLOVILO I SVE SE ZAVRSAVALO ONANISANJEM NA TARIGUZ ZVANI KURAN!
Boze sacuvaj, jeb-em mater takvim bolesnim roditeljnima...jadno dijete, jadan on-a...ccccccccc
kako znas da je protestant djete? smatram da ti je pamet ispod prosijeka dovoljno da nisi nimalo pametniji od traktora na livadi, bezkoristan si skroz.. ubi se odma da ne smetas.
kako se fino dokazase gorile sa balkana koga svak bombarduje non stop da ih nema... jer usporavaju kompletnu planetu dovoljno da svakom sa priznatim fakutetima smeta... a sto se tice engleske, ta drzava ima 50 puta vecu populaciju od bosne tako da nije cudo da se mnogo toga desi, cak i ova rijetkost...
:-)
BOLESNI PROTESTANT JOJ VJERA IM ...
Sad nam je jasno sve, hvala sto si priznao:P
Dječaku je tek 12 godina, mislim da nije u redu to što se sa njim dešava. Ipak treba zrelost za jednu ovakvu odluku. Da ovdje majka nije željela kćerku pa uticala na dijete....Kad postane punoljetan i svjestan svega neka radi šta god hoće ovako....Meni je ovo strašno pa nek sam najveći seljober!
po cemu je strasna prica? vidi se a ste seljacine i majmuni.
Strasna prica ali nesto kontam, da se ne daj Boze nadjem u situaciji njegovih/njenih roditelja ne znam kako bih postupio, lako je pricati kad je covjek izdvojen iz problema ali kad se nadjes u svemu tome tek onda saznas sta zapravo mislis. Teska situacija teska prica i bit ce tesko rijesiti taj problem. NE DAO BOG NIKOME!
I ja bih promijenila spol. Kazu da je bolje je.... nego biti je...!