Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ja ukljucim Google Earth vidim dodika u svinjcu glavni odja medju krmcima
Jel\' je dodao u prijatelje?
Zaista nevjerovatna prića. I ja sam jednom kao osmogodišnjak sa jaranom zbrisao u Dubrovnik i nakon 5 provedenih sati u Dubrovniku uz pomoć milicije smo se sjetili odakle smo , i milicija nas je vratila u Sarajevo. Rekli su nam da smo promašili Stolac.
eto google earth treba reklamu
ova vijest je stara vise od 2 mjeseca i vec ste pisali o njoj....
ma bolje ti je bilo da se nisi ni vraca s dismr
poenta je da se reklamira google earth.
Za one koji malo sporije kontaju, NIJE uopste poenta u NASLOVU, nego u nevjerovatnoj prici. Ako vam je toliko bez veze ovaj portal, zasto ga onda citate i blatite? Pravo licemjerno.
\'\'Uzela me za ruku i uvela u kuću. Ništa nije govorila. Bilo joj je teško shvatiti da joj se sin vratio nakon 25 godina\'\', kazao je Saroo. Nije npr. pala u komu od soka, dragosti ili sl.? Svasta.
Znaci nije pronasao majku preko Google Earth-a? Da je moguce pronaci nekoga pomocu Google Eartha vi nebi imali glupim naslovom pronaci niti jednog citaoca.