Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mali svaka cast
RESPECT
swe se moze,kad se hoce...to je primjer ovaj djecak!!Svaka Cast...
svaka ćast
Hrabro i lijepo, samo nazalost nasoj djeci sa slicnim problemima nedostizno. Da bi recimo drzava nekom djetetu kupila jedan par proteza, neko od ministara bi morao iz svog dzepa placati zvake svaki dan sto je prakticno neizvodljivo.
Mali car!!!Samo naprijed,svaka cast!!
@srbin kad sam rekla da za takve nema izlječenja mislila sam na bolesnike poput tebe..imaš mozak (valjda)..pokušaj ga koristiti..
Ja taman htio isti komentar da napisem. Sve imaju al opet nista ne mogu. To se zove biti umni paraplegicar!
evo ja hvala bogu zivi i zdrav, pa ne mogu ovako nesto postici, a ovaj rastura i pored svega..... ma svaka cast mali i da ih jos jos osvojis ;) : )
svaka cast !
@nela...slazem se...trebamo vaku decu bez nogu uzet kao robove da imaju neku korist.....vako imobilozivani nikake korist od njih
svaka čast mali! kad izađu ovakvi tekstovi, po komentarima se može vidjeti koliko ima umobolnih..hej, pa i ja volim crni humor..ali sprdati se sa ovako nečim je stvarno bolesno.. @duki za ovakve nema izlječenja..njih samo treba izolovati i upregnuti da rade...ako je uopšte moguće - da bude neke koristi od njih..
http://www.pcguru.com.ba/
hahahah ovaj je totalno frcno hahahahahaha
@duki Ne raduj se prerano Duki je u Evropi odavno a bit ce da se ti patis u Bosni pa si tako \"pobenavio\"!
evo bas veceras duki....kupio sam trave americke za 100 dolara...al ovo je ona 10/10...nema te vi levati tamo u mahali ovo... i onda...sam bacio 40 dolara na hennessy....spomenel se to kod vas ponekad....i pusim ti ja tu travu, i igram play station TRI online, jednostavno me BOLI ku**c za sve, bez obaveze......i sada.....odoh narucit film preko kablovske....5 dolara...jer mi je mrsko vozit minutu i uzet isti film za dolar...jarane ja potrosim jedan dan kolko ti zaradis za 2 mjeseca.....PATI SE U BOSNI, BOSNJO MOJ, MR MUSLIMANNNNNNNNNNN IMAS DZAMIJU , NECES JUGU EVO TI DZAMIJA,AAAA,ALLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHHHH, pati se !!!PATI!!!!!
duki...sipu mi tuki....dok ja uzivam u floridi bacam pare ti se PATIS U BOSNI!!!!