Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Allah džaba zabranio brak krvnih srodnika! On zna ono što vi ne znate!
Eto vidi se koliko ne znas ni o svojoj religiji. U Islamu je dozvoljeno zenit se sa rodicama.
Zabranjuju vam se: matere vaše, i kćeri vaše, i sestre vaše i sestre očeva vaših, i sestre matera vaših i bratične vaše, i sestrične vaše, i pomajke vaše koje su vas dojile, i sestre vaše po mlijeku, i majke žena vaših, i pastorke vaše koje se nalaze pod vašim okriljem od žena vaših s kojima ste imali bračne odnose, - ali ako vi s njima niste imali bračne odnose, onda vam nije grijeh -, i žene vaših rođenih sinova, i da sastavite dvije sestre, - što je bilo, bilo je. Allah zaista prašta i samilostan je.
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Nakon ovog da su mu roditelji rodjaci i to prvo koljeno, svaki komentar je suvisan.
Sve sto nije prirodno i normalno ne moze se ni iz toga izroditi nesto prirodno i normalno.Ov
@indijanac_ Nisi mi odgovorio na pitanje i pitanje je bilo ozbiljno. Mogu ga ja i bolje i jasnije postaviti samo je problem sto mi niko ne moze odgovoriti na to. Odg na postavljeno pitanje je. Kur'an je objavljen prije 1434 god. a Adem a.s i Hava su nastali mnogo mnogo godina prije i za taj zakon se nije znalo jer Ademu nije objavljen Kur'an.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MISLIM DA NEMA NITKO NA OVAKVOJ STRANICI PRAVO SPOMINJATI KUR"AN TU KNJIGU PRVO MORAS PROCITATI RAZMISLITI PA NESTO IZ NJE RECI... ATEIST SAM NIKAKVE NAMJERE NEMAM VELICATI KUR"AN SAMO MOJE MISLJENJE JE DA KNJIGA NAPISANA U TOM PERIODU NA TAJ NACIN NIJE MOGLA NASTATI U MISLIMA BILO KOJEG COVJEKA NI TAD KADA JE NAPISANA PREKO 1400G A NI DANAS DAN
Gollum.
Nevezano što je Bog zabranio, doktori tvrde da je velika vjerovatnoća genetskih poremećaja kod rađanja djece između bližih rođaka, tj. skoro pa neizbježno da se dijete rosi s genetskim poremećajem. Isto kao što ne treba miješati neke krvne grupe kad se nekome daje kr, tako ne treba miješati krv između bližih rođaka, negativan efekat u oba slučaja.
Allah je zabranio da se krade, pa tog se poroka najteže odrićemo ..
Meni malo više baca na aliena. Ma gdje će nešto nego u Indiji.
Zalosno je kada primitivizam ima ovakve posljedice. Nesto apstraktno ispred zdravog razuma? Za mene neka hvala. Ima toliko vjernika zaista istinski posvecenih pa nisu toliko zatucani. Zalosno sto im je religija izgovor za ignoranciju.
Gdje ćete to radit, isto židovi
ja konto steve buscemi kad je bio mali!!!
@reLoChelsea to što ti Kur'an (kao i bilo koja druga vjerska knjiga) zvuči logično samo pokazuje kolko si neobrazovan i kolko nemaš dodira sa svijetom nauke. Usmjeren si u jedan tor i tu si se i ugnijezdio.
i upravo sam napiso komentar na pogrešno mjesto -.- bravo ja!
Isti Suljo Tihic, a i on ima mozak 14godisnjaka.
samo mislim da je ovaj pametniji od Uhe.
Sada znam zasto mama uvijek kaze Boze sacuvaj kada cuje da se neko vjencao, a da mu je zena nesto u rodu ili obrnuto ..
A tek sad to znas?
katastrofa ne dao bog nikom
Spajanjem blizih srodnika jednostavno ne moze a da ne dodje do poremecaja i komplikacija..
samo sam očima preletio sliku i mislio karikatura neka, i onda sam pročito naslov...
Nije on kriv sto su mu roditelji izopačeni.