Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iznajmljujem maloljetne perverzne djevojcice i djecake! Internacionalna dostava! Cijena po dogovoru! Za vise informacija obratite se na telefone: 387-33-533-000 i 387-33-664-493
JOJ ŠMINKE AHAHAHAHA
Bravo majstore, bas si mu ispravno reko!! Svaka cast!!
Srpska propaganda!
Joj covjeka hahah :D u 2 ujutru gleda po 15 puta snimak i yebaje i boga i majku hahha show .. vrhunac patetike ... Kakav je osjecaj kad ti je vrhunac dana da nekome yebes mater i boga iz nekih totalno nevaznih razloga :D lijep pozdrav i nadam se da ce ti nekad u zivotu i bit bolje ...
@DebeloKrme - pa jesi li ti normalan je\'o ti bog mater kao prvo auto nije doslo polako a kao drugo nema sanse da se 3 covjeka sakrije iza yuga a da se ni u jednom trenutku ne vide, pogledaj video jos jedno 15 puta dok ne skontas, ako i tad ne skontas dodji da ti odvalim jednu vaspitu iza uha, keru jedan glupi.
prejakooo
Nije to nista , bio sam prisutan sa 14 ostalih osoba u renou 4. Cuvena Besina zaklina.......
OVO JE AUTOBUS U S.SARAJEVU
Mozda je onaj za americko trziste,u njega moze i vise da stane debelih amera!
Nije moguce. Ja sam u 4. srednje isao na matursko s Jugom, i sjelo nas je 6, ucenika srednje skole, mrsavijih. Jedva, ali jedva smo stali, a auto je jedva kretalo, leglo. Sa 9 odraslih ljudi, nema sanse.
znači, trojica su morala sjediti naprijed, a šest nazad, pa dobro, moguće je :D
čuj namješteno u 19. sekundi su zatvorena suvozačka vrata
HI HI HI
@DebeloKrme ma nemas ti pojma.