Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma treba ih mučiti, ipak su oni tu s razlogom
Busovaca,Zenica,Foca...... A Haag?Goli otok? Ma pusti zatvore,samo trosak drzave.Treba uvesti kaznu-oko za oko,zub za zub.Sta si uradio tako te kazne i gotovo.
Nazalost ono koji su zavili stotine hiljada ljudi u crno, mislim na Karadzica i kompaniju , nece zavrsiti na ovakvim mjestima , nego u relativno udobnim sanatorijima
A gdje je gvantanamo
ja bih se upitao gdje im je zatvor(strolit) iz odjaka iz 92 g.
a gdje je Guantanamo? on bi trebao biti svrstan tu
Treba napraviti i kod nas ovako nesto dole u Hercegovini pa gumeni cekic pa nek udaraju po kamenu citav dan po suncu naravno :)
\"... je bio prenapućen...\" puk - pučanstvo - prenapučen
Ovaj zatvor tadmor je na moje misljenje najgori na scijetu. citao sam upravo o atentatu na predsjednika Sirije. Brat njegov, Rifat, je bio director zatvora i naredio da se poubijaju svi hladnokrvno. nije 500 stradalo vec cak preko 1000 ... zalosna prica !
hledao sam emisiju o ADX-u. Mislim, kolik ose sjecam da je bilo 2 sata sedmicno da smiju kruziti u sredin izatvora(unutra) ne smiju pricati nista. Pokusaja ubistava ima, ali zbog totalne izoliranosti nemaj use ni cime ubiti. lik pricao koj ije pusten jer je bio nevin. Proveo je 1-2 godine kaze bolja smrtna kazna od toga, jer apolutno nemaju dje mala bijela celija prozor iz kojeg ne vide ni nebo. Kaze sretni su ako dodju nekako u priliku da se pokusaju ubiti
u jedan od ovih zatvora treba strpati karadzica i kompaniju, da im malo daju po ledjima i glavi,da se zna ko\' je ko\'.
Upravo tako ameel!! Luksuz ocami mog. . .pa bog te vidio gledaj ti ove Amerike i Evrope cccc pa gledaj ti jadova a mi ceznemo za ovim!! Pa nedo ti bog da ovdje dodjes ne bi prezivio ni dana!! Zalosna im majka iako su to najgori kriminaci koji postoje na ovom svijetu!!
ovaj zadnji isti ko Sona iz serije Prison Break, kad ih poredaju :D
A gdje je KPD Zenica\"
nasi su zatvori luksuz :)