Seks još uvijek tabu tema
0
Demoliran prvi kineski "seks park"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se ideja o tom parku strašno svidjela. Žao mi je što su ga uništili. Kreteni.
cuj tabu tema...sex nije vise tabu tema ni za djecu...
sad se j.e.b.e ko gdje stigne nema ne trebaju jedan sexy park kad ima svaki grad bar 3 parka u kome se isti upraznjava... KINEZI SU MALI I NJIMA JE SVE MALO ONI CIM STAVE ETO TI NJEZNOSTI ZATO NJIH IMA PUNO ...
samo vi šutite i gurajte ovakve teme pod tepih biće vam veselo kad vam sinovi postanu silovatelji a kćerke zatrudne u četrnaestoj.
Po natalitetu u Kini nebih se reklo da je sex tabu tema ,hehe sta bih se tek kod nas reklo za sex temu koliko nas je hehe.
Ovo su americki placenici napravili kako bi se u zapadnim medijima demonizirala Narodna Republika Kina... Svaka im cast! Sta treba? Da naprave kupleraj od drzave kao sto smo mi?
Kinezi su zakon!
eto treba o sexu praviti parkove, pisati knjige, uciti djecu u osnovnoj da se sexaju i kako ce......jasno da je demoliran. i ja bih ga demolirao, i tvorca ideje. da civlizacija zvisi od ovakvih i ovih koji ga brane i ovog glupka koji kaze da je u kini to tabu tema (a napravilo ih se preko milijardu, eto koliko je to TABU), jos bismo zivjeli u kamenom dobu jeb_li se po cijeli dan i ne vjerujem da bi imali ni glinene plocice za pisati, kamoli tatstauru na kojoj je glipko pisao o tabu temi.
kazze mi najgorI:P