Zarobljeni u Srednjem vijeku
0
Degrmen - selo u kojem nikad nije bilo struje
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.osvetise.com/osvete/03/samirvsazra/?id=8dx6rbpl77vkvrk2vr2atimsqzc5z2
Imaju internet, wirelles!
Sto je zalosno zalosno je ali tu je u svemu kriva vlada srbije.
nit sam srbin niti sam iz srbije, ali ove rijeci \"indoktrinirani, frustrirani i profašistički orijentirani..\" se mogu 100% kopirati i na bosnjake!
Nemaju struje, nemaju infrastrukture, nemaju komunikacija, zdravstvo 0 bodova, školstvo 0,00 bodova, nema masovnih medija javnog dez/informiranja...Onda dođe neko i kaže da \"Turci\" i \"ustaše\" poklaše Srbe u Bosni i Hrvatskoj, natovare ih na kamione i odvezu na prve linije. Jedan se vrati živu selo kraj Kuršumlije i ponese mržnju i primitivnu želju za osvetom u nove generacije :-) S druge strane, kada imaju medije kakvi su u Srbiji zadnjih 20 godina oda se rađaju indoktrinirani, frustrirani i profašistički orijentirani, pa se ne zna šta je gore....
http://tm87-breza.com.ba/
Jednom su htjeli da im ukljuce, 1987 ali tada je Nazif Gljiva gradio kucu i zafalilo je kablova.
hmmmm....a d pokusaju da ih razvesele necim skuplim od struje...npr tomskom bombom !!!
onda je po starom srpskom obicaju moze uzjahat i mladi komsija koji nije ozenjen, u mraku se ne primjeti razlika...
Imaju li internet?
boje se djevojke udati u takva sela jer kad je mracno nema se sto drugo raditi ... ja bi rado otisao zivjeti u selo bez svjetla.