To možda ipak nije pametan potez
0
Danska uvela porez na masnu hranu
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Neki Mozes se udebljati i od nezasicenih masnoca ili jos brze preko ugljikohidrata. Ove zasicene masnoce se lijepe na vene i izazivaju infarkte i mozdane udare. Ima logike jer hranu pumpaju tim nezdravim masnocama.
Svidja mi se danska logika. Treba ovo i kod nas.
obrijo bi ovu pizzu ko doggy-u sto sam sinoc seko obrijo
A sta je sa mrsavim ljudima koji se pokusavaju udebljati ili obicnim ljudima koji su zdravi a zele komad pice. Ovo je cista diskriminacija i kontrola stanovnistva. Pa je,be,m im m,rt,ve, sta one guzonje u vladama i parlamentima jedu, jel tofu i spargle. Valjda su zato onakvi ogavni.
it aint the jeans that make your butt look fat!
joj pizze kunem ti se!!!
GLE SLIKE MAJKO MILA ODMA ODE DO GRANAPA @DOGGY HAJ NE RI.SE NISI TI PI.CKE VIDIO JOS OD VLASTITOG RODJENJA
Ja na moru jebao jednu malu iz Danske, i nije mi smetalo sto je malo punija, samo nek one jedu masno