Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna smeća,puna zlih ljudi,niko ne mari za nju mislimo ma sta nas boli briga za nju,al će nam ona sve vratiti i to sa kamatama.
znam,facebook mi cestitao! jako drazesno
U totalno s*ebanom stanju,nazalost !
ako mislite na ove sto su razumom obdareni u teskoj je situaciji
Samo sto nije 'provrela'...
...Planeta će biti dobro,mi smo upitni...!!!
nemam pojma mi na balakanu zivimo
Planeta Zemlja je u nikakvom stanju,svemirski otpad, kojeg je proizveo covjek, remeti masu prirodnih procesa na Zemlji.Zemlja je stvorena za sva bica ,covjek kao razumno bice svojom pohlepom i zlom je doveo u pitanje opstanak Zemlje.
Sve je to prirodno i u skladu s prirodom. Ljudi sve što rade je prirodno. Smeće i druga zagađenja tebi mogu smetati, ali ne znači da je neprirodno. Čovjek je ipak samo dio prirode.
@sezam.susam Kada se sa krova kuce pomjeri par crijepova,kuca se nece momentalno urusiti,ako se ne poprave pomjereni crijepovi, kuca ce se vremenom prirodno srusiti.
...putuj planeto, super smo se družili, nama je lepo, taman kako smo zaslužili...
ocekivao sam odgovor od klix redakcije ali slaba nafaka, izgleda oni nas pitaju pa se biti neki post clanak