Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi sutra pravimo veceg od ovog!
..zanimljivo.. A, ovo što se neki šprdaju na račun djevojke iz Banovića je prešlo svaku mjeru! Koliko vas ima koji ne znate ni dvije sastaviti, ili kada vas neka tv kuća zaustavi u \"gradu\" bježite k\'o đavo od krsta. Tobože, nemoguće da su vam svi u familiji k\'o što se kaže ( \"gradska raja\" ..........
kisla ti je gl0va
U suncevom sistemu ima jedan veci ..... A nalazi se na Jupiteru u blizini njegovog komsije sa Saturna. Koji svake zemaljske zime jede oko tacno otprilike cirka 800 tona sargarepe a moze biti i mrkve. Kada dodje Jupiterijansko proljece on (NAJVECI) i ostala druzba se presele u komsijsko susjedstvo na Saturn, a kada ih tamo kelnerski konobari isceraju oko fajronta, tada cijelo drustvo skoci na saonice i zapuca u pravce PETE PLANETE u drustvo Antizute Kornjace (licno ime) zelenih ociju, gdje u miru i blagostanju docekaju NEVRUZ (a moze biti i NAVRUZ), uz hlade case vruce rakije, a moze biti i kiselog vina od suhoga grozdja iz BASCE SLJEZOVE BOJE, koja se nalazi u Galaksiji SESIRANA iz VISOKOG kod preko puta Doboja, pa skrenes kod Zavidovica, u lijevu stranu, ZNA SE.
Al jeftini photošop XD što se ovo uopće pojavilo kao da je prava stvar kada se vidi iz aviona da je u pitanju photoshop
Za vas je isto FES i \"velika crvena kanta\"? To znači ono \"ODNOSNO\". Trebali ste reći \"TO JEST\". A da priupitamo vjernike?
Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/
@nadimak to si sad rekao kao da ce se otopiti u jednom trenu pa da ce mlaz vode nositi auta pred sobom, nece. napravi jednu hrpu (kuglu) snijeg od 0,5-1,0 metra pa ces vidjeti da bi pri tmperaturi od nekih 15-20 stepni trebalo najmanje 5 dana da se otopi. ako temperature ne budu visoke ovo garant nece prije februara mozda i marta da se otopi do kraja
Koji mozak moraš biti pa nagruvati par tona snijeg u blizini kuće. Gdje će sva ta voda kada se snijeg krene topiti?
Sve ce to Allah milostivi svojim vatrenim bicom kaziniti
Ludi su :)
Jeste, ali fali mu fes. XD
photoshop lol
Ja nisam imala bure, zato mi je kisla glooOva.
koliki mu je ?????
ima firma u Prijedoru ljudi svake godine u krugu firme bagerima naprave snjeska od 20 metara
sto se neko nalopatao :-)