Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mačka razvaljuje
Moj Dzeki kad hoda 2 minute konstatno umiro se toliko da ostatak dana prespava.Neki dan je toliko kasljao jer ze nagutao zraka levat da sam mu morao dati grah da jede , inace njegovo omiljeno jelo.
Moj macak garfild, udje frajer u kucu i zatvori vrata, pa pobjeze pod krevet, namazan.
nemam nista protiv macki, volim sve zivotinje, ali nekako me sve izgrebu, neki dan sam spustala jednu s drveta i sve su mi ruke bile krvave,znam da nije namjerno, ali vise volim pse.
mačka je božee..
Ne kontam tekst, piše kako je vlasnica objasnila da mačka može skočit 1.5 m i to je 5 puta više od njene visine. Onda u videm mačka skače gotovo 2m. Svaka mačka može skočit 1.5m, a već 2m ili nijedna ili rijetko koja.
E svaka joj cast
...sreća pa ima plafona :)
da je nasim politicarima ovako moci skakati kad ih narod zaganja jednog dana
maca postala slavna...hehe zakon je....
Garant su je bacali u zrak kad je bila mace pa joj se izgleda svidjelo
legendarno... ne volim macke, ali ovo je fantasticno... i koji pogled samo ima dok skace... hahahah...