Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i onda VI tretirajte žene kao stoku. niste ni svjesni kroz sta sve one prolaze iako su nježniji spol, O porodjaju neću ni da pričam kapa do poda,treba vas tretirati ko kraljice ,opet zavisi kako koju,ali pravi ce naci pravu, vrijedne ste pažnje i čuvanja # Lav čuva lavicu , ovce idu za stadom.
video me podsjetio na film Alien, moglo bi se pogledat večeras...
Necu moci spavati veceras :)
Sve je to zbog zagađenja... Eno piše Konzum na kesi 😂
Bar muž zna da je bila nevina :D.
Ovo dijete nije trebalo da se sada rodi jer tijelo odluci kad je beba spremna da se rodi time sto amnionska kesa pukne i pokrene hormonski kao i ostale procese poroda. ovako mi uzimamo te odluke bez shvatanja posljedica u svoje ruke jer smo mi intelektualno sposobni da poduhvatom, smatranom kao glavni operacioni poduhvat, rodimo dijete. Ovo govorim kao neko ko je vidio svoje dijete kako se rada carskim rezom i tad sam shvatio da je to anomalija koja je jedino opravdana hitnim slucajem
@Bodyfeat Jadna tvoja djeca...
ovako izgleda tek rođen bošnjak.
A jest' mi vijest! cccc Kakvo čudo! ccc
Čini se da su doktori mislili da će kesa pući pa su se malo zezali negdje na"pola puta" a na kraju beba u full pakovanju.
ovo def nije snimak za uz prvu jutarnju kafu
Being a mother is fun they said, giving birth is magical the said. Hell to the no!
Pomalo jezivo
Ovako se i Francisko rodio zato nije udure