Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Životne priče prije uobičajenog transporta.
Svi vi stronfovi mentalno ste zaostali , strunfove gledate ne smijete na sake
ovo su amar osim i ivica ... i oni su ovako zaostali . i dalje gledaju strunfove .
nedo Bog nikome :( boze podari nam svima zdrav razum, to je nesto najbitnije.
GLEDAJU STRUNFOVE , EVO DOKAZA DA SU NAVIJAZE SELJE MENT ALNO ZAO .STA.LI
E moji retardi, pa morate li se prepucavati i na ovakvom clanku. Nevjerovatno, nevjerovatno. Nek\' nam je BOG na pomoci.
onda 85 posto naroda ima ovu cudnu bolest..
Nista ti ne svaljuj, ako malo bolje istrazis historiju shvatices da je termin glupi bosanac nastao zbog glupih srba, vlaha krmojeda koji samo znaju da kukuletaju kmeece i guslaju uz rakiju i krmecu glavu... da nas Bog sacuva nas normalne od takvih... Iskreno jedva cekam da se FBiH odvoji od mentalno poremecenih genocidno fasistickog entiteta RS !
Tuga, ne daj bože nikome...ovo je kod nas pogodilo i onog bosancerosa sto cesto komentarise heheheheheh