Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dear Mrs. Jones, I wish to clarify that I am not now, nor have I ever been, an exotic dancer. I work at Home Depot and I told my daughter how hectic it was last week before the blizzard hit. I told her we sold out every single shovel we had, and then I found one more in the back room, and that several people were fighting over who would get it. Her picture doesn't show me dancing around a pole. It's supposed to depict me selling the last snow shovel we had at Home Depot. From now on I will remember to check her homework more thoroughly before she turns it in. Sincerely, Mrs. Smith Objasnjenje za one koji misle da je dijete nacrtalo mamu kako plese :)
g
znači mamica je striptizeta. super ilustracija.
Ja ne razumijem kako je zadnja slika ''slučajno'' neprikladna kad jasno prikazuje sve. Malo vi tu malu posjetite, vidite u kakvim uvjetima živi
U normalnoj americkoj porodici :) Mama striptizeta il prostitutka, a otac nije poznat javnosti.
asbih..a ni mami..? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
My dad is the best cock ever !! HAAHAHAHAHHA
Samo debilni amerikanci traže perverzije u nečem nevinom poput ovoga...
Neznam na prvoj slici u cemu je problem. Sto mama vedri i oblači a stari pješobusom. prva slika mi je i dalje upitnik, žešći. ..
Mozda je stari nasminkan a ono na.njemu suknjica :))))) haj ga znaj ;)
Meni izgleda k'o da će ga žena satrat' autom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)