Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kralja, tako bih i ja, samo sto nemam sta prodati
Ja kada bi sve prodao trebalo bi mi jos koj stoja da zatvorim minus
sirotinjo i bogu si teska haha
kolko ja vidim iza njega stoji planina a ne ostrvo
192000 funti je 93. bilo 600000.... nemoj koristiti informacije koje su ti pradjedovi govorili.... btw.malo je ovo para za ovakav poduhvat, ali ima i malih ostrva ;)
Bravo @ja. Imam kuću, 2 stana, 4 auta, 2 motora, jahtu, vikendicu, šator. Ne tražim ništa, samo se qrčim xD
Ok uredu je to. Ja sam bogatiji od njega mnogo. U ratu sam sve izgubio, nisam nista prodao da zaradim. Sada imam kucu stan nekoliko auta. Lijep posao lijepu ustedjevinu dvije unuke i uspio sam zadrzati zenu da mi nepobjegne. Proputovao sam mnogo nesanjajuci nekada u to. Mnogo pomogao drugim-halalosum-. Obicni sam iskren covjek. Hvala svemocnom koi me uputi na pravi put. Elfatiha.
Ima li kod vas zareza, tačke ili bilo šta ???? Naslov vam niđe veze
Pazite maloumnici sta pisete,ovo citaju maloljetna djeca i mlade mame sto ga doje!!
600 000 KM nije baš malo bolja kuća u Zenici, to je VILA u Sarajevu! :) A naravno da nije od tih para kupio, sigurno je zaradio još :D
mozda je nekako zaradio u medjuvremenu
sve je to ok,,,al za 192.000 funti toliko proputovat i da kupi OSTRVO?! u zenici bi mogo za to sve kupit malo bolju kucu,,a on kupi ostrvo u panami...
ma sve je to super samo meni nesto nelogicno. kupac imao 192.000 funti da sve to plati i na kraju se zaposli da prodaje tepihe.
ooooo zive legende, evo i ja cu postaviti oglas na PIKu :D
brat :D svaka mu cast :D
svaka cast... mnogi bi se sje.bali