Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi ste fakat debili pravi. Mogli ste snimak staviti ako postoji, inace nemojte ni stavljati.
Pa kako ce staviti snimak a prvi put se pusta na discovery u nedelju.. Kao sto je navedeno da si citao citav clanak.
pa 5 puta stavljaju najavu. jednom su je stavili i to je to. Navede te da vidis klip kad ono u dnu teksta pise da je u nedelju.
Bojao sam se da je ne povrijedim kad me gutala. A to sto su je moralu rasporiti da me izvade to je druga prica
Niko nikog nije rasporio.. Ne znam zasto to govoris a ocigledno ne znas sta se desilo. Ako pogledas vidjet ces da ima neka spaga ili nesta svezano za covjeka i tako su ga izvukli iz zmije.. A sigurno ga zmija i sama izbaci na usta ako vidi da nesta nije u redu... Kao na primjer da se on u njoj pomjera i iritira je
mozel se gde na netu pregledati imal ko LINK
Procitaj citav clanak, ziv bio...
Pa debil jedan patili ste životinju zbog glupiranja znači nikakve koristi od ovoga što si uradio.
upravo tako, to mu je samo bio djir!
Gori su mi svi mediji koji retardu pažnju pridaju ali eto... Danas je ovo 'in', znaš - glupost je uvijek bila popularna ali ovo graniči sa mentalnom bolešću.
kako ga nije zdrobila prvo nije mi jasno, oko misa se omota i gusi ga, lomi kosti pa tek onda guta, zasto nije i njega prvo zdrobila?
Zato što anakonda to radi ako se žrtva opire, a refleksno je da će se opirati bilo ko koga ona uhvati. Ako se ti njoj da'š, odmah uzima, ne pita, isto ko bosanac pare.
čini se nevjerovatno ako nije neka namještaljka.
nek snimi kako ga lav jede
to ce snimit kad predaju anakondu lavu
To ti moze spasiti zivot negdje u zabiti. Kad te potjera aligator ti se sakrijes u anakondu.
Zmiu ga loma, profesore :)
ja svakakvih budala majko mila...