Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek je ocistila to sran.je , to nije umjetnost sto ovi papci prave , a jos su veci oni koji procjenuju to smece a pogotovo oni koji to kupuju nadam se da zena nece ostati bez posla
A i danas se svakakva sra.nja smatraju umjetninama :/
eee Boze moj dragi,istjerali me sto sam CISTILA aaaaaaaaa
onda je sasvim opravdano zaposljavati sociologe, antropologe, historicare i historicare umjetnosti na radno mjesto doticne dame!!! Prevencija!
hhahha kraljice!...Nebitno je sto je znesko. Necemo sad biti soviniste.. ali hahahahahah.... kraljica!
Zato smo ovdje gdje jesmo , kad više vrednujemo stare kante ili drogirane i nepismene pjevače, fudbalere, lude modne kreatore .... od dobrih, poštenih i vrijednih radnika, doktora koji vam spašavaju život, inžinjera koji prave nebodere, mostove, tunele... Za takve promašaje je kriva i TV i PRESS jer daju budalama toliko publiciteta a poštenih nigdje i tako nam truju budućnost. AFERIM .
A UMJETNOSTI I GO VA NA. TAKVIH UMJETNIČKIH LAVORA IMA U SVIJETU U SVAKOM SIROMAŠNOM DOMAĆINSTVU. MOŽDA JE TREBALA DA SE NA TAJ LAVOR JOŠ ISTOVARI I DA IM GA OSTAVI.
sto koga boli karina za tim ??
A kod tebe ? :D
@rembrant imal kod tebe igdje tacke i zareya
umjetnost u u ocima promatraca a ovo sto je ova zena ucinila nije nista neobicno tako su npr 1910 godine kada se vrsila arheoloska istrazivanja u visokom u milama kada je pronadjen grob kralja tvrtka i u njemu nedirnut kraljev plast, dezurni arheolog je morao otici taj dan, a nemarni radnici i izmejdu nih jedan nesvjestan na sta su naisli dakle plast u grobu kralja je bio nedirnut i onako kako je polozen za vrijeme kraljeve sahrane, taj glupan radnik je trgnuo plast i pocijepao ga od njega su ostali fragmenti sa grbovima eto vidite koju stetu nanesu ti obicni radnici bez supervizije zamislite sad da ima neka zemlja koja je slicno nasla plast prvog kralja nedirnutog ja bih plakao kad sam saznao za ovo a ova zena je unistila umjetnost jer njoh je to samo tipa kamen ili drvo jer nema smisao za umjetnost bas kao sto vidim i vecina od vas
pokazali su je na njemackoj tv,turkinja sa mahramom uradila detaljno posao.
Evo još jednog jasnog dokaza šta je to umjetnost!! Molim vas lijepo ta žena nije glupa, ona je odličan radnik, to je njena uloga, a uloga tzv umjetnika bila je da valjda kreira umjetničko djelo. Pazite, zamislite sebe da ste uzeli nekoliko izhoblanih letvica i poredali ih na nekakav stub i da to odnesete negdje gdje je u toku izložba...heheheheheh. Ali on je frajer iz visoke klase, on kad bi staru kantu od uglja donio na izložbu koštala bi 500.000 Eura. Ma-ku im kapitalističu!
Trebali bi im Grci napraviti par hiljada ovakvih skulptura pa da se više vrati taj dug.
Vlasnik skalamerije platio čistačici da uništi istu, kako bi on naplatio oštetu.
Safet Susic Pape, selektor BiH.
vecina nasih zena radi ko cistacice u njemackoj..to ili je turkinja ili bosnjakinja