U Beogradu
79

Cijene novogodišnjeg provoda iz potonulog splava iznenadile mnoge, separe koštao čak 2.400 eura

N. C.
(Foto: Instagram)
(Foto: Instagram)
Nakon što je u novogodišnjoj noć potonuo beogradski splav "Freestyler", otkriveno je koliko je koštala zabava u ovom objektu.

Naime, karte za ulazak u "Freestyler" koštale su 20 eura. Barski stolovi bili su mogući za rezervaciju po cijeni od 230 eura, a u toj cijeni uključena je jedna boca domaćeg pića.

Mogao se rezervirati i separe. Separe za osam osoba uz koji se dobila i premium boca pića mogao se rezervirati po cijeni od 600 eura. Dok je VIP separe, s bocom premium pića i dvije boce šampanjca, koštao je 1.100 eura, a u njemu je moglo sjediti 12 osoba.

Ultra VIP separe za 15 osoba koštao je 1.600 eura, a uz njega su dolazile dvije boce pića i dvije boce šampanjca. Najskuplji separe koštao je 2.400 eura. Mega VIP separe namijenjen je za 15 osoba, a u cijenu od 2.400 eura bile su uključene dvije boce pića i dvije boce skupocjenog šampanjca.

Podsjećamo, poznati splav je oko jedan sat poslije ponoći počeo tonuti, a po svemu sudeći bio je preopterećen. Kako je Tanjugu naveo jedan od pripadnika policije, splav je počeo da tone jer je na njemu bilo mnogo više ljudi nego što zapravo može da primi. U ovom nemilom događaju povrijeđena je samo jedna osoba.