Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
od mog komsije capeta malac jedva ceka da smjene fadila da se slatkisa najede
:))
Kako bi tek plakala da zivi u drzavi koja ima troclano predsjednistvo😂😂😂😂😂😂😂
i meni odraslom dodje da placem kad vidim da bi Donald T. mogao da postane predsjednik...
opet straše djecu.
Jadno je djete sa ovakvom majkom. Već mu je isprala mozak; igra se i manipuliše djetetovim emocijama... Upravo kao što to radi Mirzeta iz Prijedora, svome djetetu. Mamicu li joj zaostalu i glupu.
Jaoooo srecica majkina najdraza. Obama se uborovio od placa kad je procitao vijest. Michelle kose pocupala sama sebi odsilne tuge. Eno joj nastavke prave. Dok se na bijeloj kuci vijori usa zastava a nadlijecu je F16 u obliznjoj bolnici se grle crnac i bjelkinja dok im donose svkeze rodjenu bebu, a doktor kinez se zadovoljno osmjehuje, u pozadini svora sweet home alabama, u texasu rancher vice ihaaaa na konju dok tjera goveda, mormoni se voze u svojim kocijama u zalazak sunca, crnkinja dzogira po new yorku, berza biljezi rast......
Mišel :))
...eh, curice, dvidiš kako su ođe plakali kad je bravar šehidio...
pa i meni se dijete place kad skontam da bi ona budala od Donalta T. zaista mogo biti novi predsjednik....😁😭😪😱
Dusaa draga..ali znas da je cika obama finansirao bar 2 rata.. i da je kriv za 2 miliona protjeranih sirijaca..
@lik55555555 koju seriju sada gledas?
Mala se ubila za glume.
koja tragedija.. Jasta je.. Svakako roditelji danas samo daju tablete djeci da ih se prodju. Neka stavi Obamu na youtube 5 sati na dan i svi happy!
Americko njesra
Ovaj Klix je veoma ozbiljan portal i zaista se bavi profesionalnim novinarstvom. Ovaj članak podupire moju tvrdnju.
et ona zna ko je obama