Strast prema slot aparatima
0
Časna sestra ukrala i prokockala milion dolara
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar pokušaj, ali i dalje najbolji dil ima Ceca. Ukradeš 10 miliona, vratiš 1 i po milion i zakuneš se da nećeš više nikad ..
igrala na portugal ... pa izgubila
\"U znak pokajanja, časna sestra provodi dane i noći u samoći u maloj sobi koja se nalazi u manastiru u Filadelfiji.\" Znaci pocela je da kocka preko interneta ;-)
Pa jel časna il nije?
Jel ih makar \"časno\" prokockala ?
članci o englezima : genijalna djeca, pogledajte čudo od djeteta, mali englez zna 25 slova napamet, mali amer sam oblači cipele, sve genij do genija... članci o katolicima: časna pljačkaš, svećenik pe**dofil, biskup štitio svećenika pe*dofila, papa hit*lerovac.... sax= leglo m**aso*nerije....
hahhaaa.casno nemka sta Sveti oTac demon PAPA ce joj oprostiti ako procita deset ocenasa i ostatak zivota provede u raspodjeli djecije pornografije svestenicima po katolickom crkvama... RELIGIJA JE NAJVECE ZLO NA PLANETI KOJE NA ZRTVENIKE ILUMINATA VIJEKOVIMA PRINOSI LJUDSKE ZRTVE..
ma nema nista vise od krscanstva,tu vise niko ne valja,prelazim na islam!
ove \"casne\" i popovi, ili kradu ili siluju...:):)
igrala da ce dzeko dati go
oplakah od smijeha, cuj casna sestra, pa jos prokockala novac.... ubilo se za scenarij :D
ovako ću se ja shebat kad mi starci saznaju da potroših na kladionicu sve što mi daju!
Dami je znat gdje jos postoje casne sestre, al hajd kad vi tako kazete, cuj casne sestre, a jesul nevine
sestrica se malo poigrala