Još jedan bespotrebni izum
0
"Carpuccino", auto koji pokreće kafa
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U filmu \"Povratak u buducnost\" se koristio DeLorean. A ne bih bas rekao da je slican sa Scirocco-m
Kolika samo nestrucnost osoba na Sarajevo-x , napravljen je lapsus , na slici pise da auto ide 60 MPH * milja na sat , a dole u textu napisali 60 Kilometara na sat, sto ustvari nije tacno , tacno je 96.56 kilomeatara na sat ovo auto ide . brzopletost ekipe sarajevo x GROHOTAN XD
nije 60kmh vec 60MPH sto je priblizno 100kmh
wauuuuuuuuu
sljedece auto ce trositi spermu...
http:// tm87-breza.com.ba/
Jel na mljevenu kafu ovo ide il na przenu ?
Sa-x novinari opet na djelu ... nisam znao da je 60 mp/h = 60 km/h, ocigledno kvazinovinari sa-x ne obracaj paznju na tekstove koje pisu jer koliko ja znam 1 mp/h = 1.6 km/h a to dovodi do toga da je 60 mp/h = famoznih 96.56 km/h !!!
www.tvsnimci.net