Zanimljivosti
0
Čarobni bijeli luk i H1N1
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Onaj ko jede bijeli luk na redovnoj bazi zna sta taj je to... to je prirodni antibiotik i treba ga jesti kako bi nas organizam bio otporan. Nisu kinezi ludi!
N1H1 je virusna infekcija organizma, kakve veze ima bijeli luk sa virusom? Po kinezima mi bi trebali jesti bijeli luk umjesto vakcinacije.
lijepa moja basta
vidis ovog ispred pita ovako:\'uzgaja li iko taj luk kod nas\".......ko tolko smo mi cool i 21 vjek evropljani da se predstavljamo da ko fol i neznamo koji je to bjeli luk.....a jadna smo mi balkanska bagra koja nazor guramo neki evropski standard.....svi na njive ne budali te.....ne cekaj gibiru proslo je to......
kineski je otrov!! bijeli luk je magicna biljka ali ne kineski. kupujte spanski ili argentinski!!! ili nedaj boze domaci?!!! uzgaja li iko taj luk kod nas???
Jbt u nas mozes kupiti samo Kineski bijeli luk. Ubiše pare na njemu.
jeste brate on dobar ali jadna ta djeca u toj skoli xD koliko to smrdi !