Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali je napisao \"diablo\" što znači vrag na španskom, samo da upozorim sve naše članove velike porodice vragova i demona, da je to čovjek i da mi predstavnici zla nemamo ništa s njim. Sukladno sa pravilnikom našeg djelovanja donešenog još prije milione godina u slučajevima psovanja Generalnog direktora postoji dvanaesta stavka šestog člana koja se naziva \"Peremo ruke od njega....\" S toga kao šef sektora za zlo i sve loše na Zemlji upozoravam sve naše članove da sa ovim i ovakvim djelovanjem nemaju ništa. Ostale stvari iz različitih stavki našeg djelovanja koje su u skladu sa našim pravilnikom nisu sporne. PS. pošto naša svjetska organizacija-čitaj porodica ne respektira ljudske sudove usljed zloupotrebe imena \"diablo\" bez prije zaključenog ugovora, jer se navedeni ne nalazi u našoj evidenciji, nad njim će se izvršiti presuda pod brojem 666/2648 sukladno preporukama Generalnog direktora da se u slučaju zloupotrebe osuđeni prepušta nama.
ma jok ba, nema dzehenema, sta ti je. Psuj slobodno! I sexaj se, nema ni dzenneta.
Vi ste svi chobani, hajte samnom cuvati ovce, manite se pjutora...
NEK NAM VRATE ELVISA,HASETA.BRUS LIJA...
nije ubacen digitalnom tehnikom, cak ni blizu. ubacene su samo slike na kraju, ovo prije je samo dobro obavljen poso montazera...
noname znas,svo vrijeme kontam da si zenskog roda,medjutim vratim se nazad i procitam ostale ti postove i vidim u jednom momentu pises za sebe raspravljao ,a ne raspravljala..nema dvojbe ,musko si... hm,hm.....
noname \"nesta\"si mi nepismen-a......
staje majmune sta ti imas protiv vehabija zar nemogu i oni na internet pa nije ovo za glipane ko stosi ti i ti kretenu sto psujes boga e da znas ko sto neznas nebi tako piso a smijetaju ti vijernici a nevjernik ti je drag frug .. selam!!!!!!!
@godfucker: Ajde da ga stekamo utale, ti zguza ja sprijeda pa da skvichi bog/Allah/buda i svrsava u uzbudjenju!
A kretena u pm. Covjek htjede objasniti da se imenica Bog pise velikim slovOM (jednim, pocetnim - tu je napravio gresku), zatim slijedi greska onog ko prima savjet, pa pocinje histerisati, boli mene kako se pise, zatim upada treci seljak psujuci sve odreda sto ima veze sa Bogom (da se razumijemo, odbacivanje razisljanja o Bogu ne cini psovaca inteligentnijim, naprotiv). Za normalnog covjeka koji prima savjet i koji je u svojoj prirodsi normalan, reci ce -\"Hvala na informaciji\" ili \"Dobro,samone dersi vise\" javlja se skupina razdrazenih pizduna sa komentarima koji dolikuju mentalnom nivou zrelog NEUKOG pubertetlije. Ateista ne vjeruje u Boga , pa je samim time upitno da nekoga naziva bogom, a vjerniku je to svetinja, pa je za ocekivati od normalnog covjeka da to i postuje. A drzava BiH nam je ovakva poput komentara na ovu vijest. Ugodan dan, zohari.
@godfucker,@pablo Sta se to toliko uzrujavate, sta vam to toliko smeta pa vrijedjate prostaci jedni, zar ne znate kao normali ljudi razgovarat, diskutovat. Znam ja sta vam je, tesko vam je jer znate da je ono sto ja govorim istina. Hajde mozda nesta bude od vas jednog dana. hehhehe, mozda?! To sto vi nesta ko fol psujete niti meni niti Bogu ne mozete nanijet stetu vec samo sebi, tako ako ste mislili da me isprovocirate zao mi je niste uspjeli, mijenjajte plan. Mada, vi i ne znate drugacije, vokabular vam je izgleda ogranicen, zaista steta.
uh,noname i njegov sudnji dan ...njegove skole sto ih svrsi... uh, sto mi ides na racku i ti i tvoj sudnji dan.. idi lijeci se sabane..nije tebi lako.. ostavi druge na miru u njihovom ne vjerovanju u tzv.bogove,alahe i sta ti ja znam.. ako mi se bog pise malim slovom pisat cu ga malim slovom ,a ime Nelson Mandele,Mahatma Ghandi-ja i slicnih cu da pisem velikim... otkaci paore ,ne mosh ovdje nikoga prepasti sa svojim jeftnim prijetnjama sudnjeg dana i slichno....
Niko jos nije vidjeo da je Bruce nekoga stvarno istuk\'o niti da je pobjedio u nekom kickbox ili bilo kakvom drugom turnioru. YouTube vrvi od kineza koji zongliraju sa fudbalskom loprom a u pravom fudbalo malo koga mogu pobjediti. Cirkus je jedno, stvarnost je drugo.
jebemliti boga u picku, jebo te allah, nabijem te na kurac boze! eto ti sad :D bog jede govna, pusi kurac i lize mi supak, a ja serem na sve sto ima veze s bogom, eto ti sad... nabijem na kurac sve svete knjige odreda!
@Lil\'Vehabija 1.Nisam Vehabija 2.Neces ti odredjivat sta cu ja radit 3.Imam vise skole nego ti godina,da bi se sa tobom raspravljao i padao na tvoje prostakluke 4.Vidimo se na Sudnjem Danu. Bice za tebe specijalno iznenadjenje.