Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo vam je hercegovačka elita kod nas na jugu
Ovo je više šminkeraj elita. Jača elita (poduzetnička) se okupi na nekoj hercegovačkoj svadbi.
Mamićima je milijun puta bolji život u Hercegovini nego u Zagrebu. Razvijaju nesmetano svoje poslove, mediji ih toliko ne gnjave kao u Hrvatskoj, uživaju u raznim društvenim događajima, hercegovačkim feštama, odu do Neuma na more, pa po zimi na Kupresu ili negdje u Bosni skijaju, a ako žele užurban gradski život, eto ih u Sarajevu, apsolutno im ništa ne fali.
Hrvatima BiH dobro dodje da pobjegnu od zakona. Lijepo je imat drugu domovinu.
....a i ovima iz Hrvatske, samo u suprotnom smjeru
Kako to poznata lica!? Ja ne znam nikoga!
samo su bosnjaci kriminalci, kome to nije jasno onda je glup ili slijep
Ova u bijelim hlacama je top
Znaju li uopšte šta znaći riječ SECRET?
dje ste skutori, kmetovi, ''elito'', nisam vas prepozno!! pacenici iskompleksirani!
kume
Nisam neki ljubitelj SDA ali kad će ove kamenjare početi hapsiti , Čovića početi od Aluminija pa tek onda imovina..... i ostalo , da ne pišemo o fiksnom računu, porezu, švercu, pa evo na ovoj slici vam krimina.laci Mamići sjede koji su optuženi u drugoj državi.
Najpoznatiji Mamic
a zdravko gigant
ko od poznatih bio?
Ovdje mi poznata jedino ova rezdelija u parku
Zoran Mamić,zanimanje brat od Zdravka Mamića.
Čuj Z. Mamić kriminalac!? To je neko očito pogrešno nešto šarnuo. Pa gdje to ima da su nosioci evropskih i k tome još kršćanskih vrijednosti lopovi - lopovi i kriminogeni tipovi mogu biti samo Bošnjaci - ako ne vjerujete pitajte Marfija, Satlera i Šmitlera dobitnike Večernjakovog pečata.
Zasto dajete publicitet jednom odbjeglom kriminalcu??? Izgleda da u BiH jedino krimosi mogu biti uzor mladima. Propali smo kao zeton!!! A ova samo za parama leti. Ovakvi bi sve pred sobom gazili.