Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mora da mu je babo bosanac....
dobro se nisi u mezar parkirao
Trebao je ovaj doci u BIH pa da vidi koliko kuca ima pored ceste koje su izgradjene,ma trebaju oni vozacku polagati u BIH i parking,toliko kuca kodnas nije trebalo da se izgradi pored ceste,ma skoro su na samoj cesti pravljene.MOGLI BI BIZNIS POCETI DA OBUCAVAMO OVE ZAPADNJAKE VOZITI OKO KUCA,I PORED KUCA I PARKIRANJE.PA KOD NAS BI SVAKA TRECA KUCA TREBALA IMATI PO JEDNO AUTO U DNEVNOM BORAVKU ILI KUHINJI.
MA SUPER PARKING,BOLJE JE PRAVO U KUCI U AUTO,NEGO IZLAZITI BEZVEZE VANI PA U AUTO,DOBRO RIJESENJE,A MOZDA I ZA BOSANCE JER AUTO SE OVAKO NIKADA NECE UKRASTI SIGURNI BUDITE AKO GA PARKIRATE U DNEVNIBORAVAK.